CREDITE NEBANCARE

CUM POT OBTINE URGENT IMPRUMUTURI NEBANCARE?


In masura in care indepliniti conditiile de eligibilitate, aprobarea unui credit rapid dureaza 48 de ore de la data cererii. Acest interval de timp este valabil pentru aproape toate institutiile financiare, nebancare. Insa, chiar daca la unele intervalul poate creste usor, acordarea unui credit nebancar nu poate sa depaseasca 72 de ore.

La aceste institutii finaciare nebancare nu va veti confrunta cu problema exista la banci, si anume, accea de a gasi introduse in contract diverse comisioane ascunse, diverse stipulari contractuale facute in defavoarea clintilor, in ideea de a creste ratele creditelor, in timp. La aceste institutii financiare stiti de la inceput ce rate aveti si ce suma totala veti restitui.

Este adevarat ca dobanzile sunt aproape duble fata de cele practicate de banci, insa, este clara folosinta acestui tip de credite ca fiind una de urgenta. Este evident ca trebuie sa existe o situatie speciala pentru a apela la creditele nebancare, in conditiile dobanzilor practicate de aceste institutii, insa, necesitatea atunci cand te aflii in situatii grave, este clara. Este o alternativa viabila la care se poate apela atunci cand nu exista alte solutii.

Care sunt documentele necesare pentru solictiarea unui imprumut si care este venitul minim?

Un act de identitate care să certifice cetatenia romana si domiciliul stabil intr-unul dintre orasele in care oferim imprumuturi, o dovada a unui venit cert (ex: fluturas de salariu sau cupon de pensie) si, dupa caz, o dovada a unui cont bancar deschis in lei pe numele tau la orice banca din Romania. Daca alegi serviciul de gestionare la domiciliu a creditului primesti banii în mana în maximum 48 de ore de la apel, caz in care contul bancar nu mai este necesar.
Venitul minim disponibil per solicitant trebuie sa fie de 270 de lei sau de 540 de lei pe familie. Varsta persoanelor care apeleaza la un credit nebancar trebuie sa fie cuprinsa intre 21 si 69 de ani.

Ce reprezinta serviciul de credit la domiciliu?

Gestionarea creditului la domiciliu este un serviciu optional, oferit contra cost, prin care poti primii imprumuturi de bani in mana, in maxim 48 de ore, chiar la tine acasa. Ratele le platesti din confortul casei tale, dupa un program stabilit de bun acord cu respectiva institutie.

Imprumutul poate fi luat pe ce perioada?

La o prima solicitare se face imprumuturi, credit rapid cu valoare intre 400  si 2500 ron, pe 42 sau 56 de saptamani. Clienti existenti pot obtine imprumuturi de bani in valoare de pana la 3000 de lei, in functie de istoricul lor de plata si venitul actual.

In ce consta imprumutul si care este costul total?

Pentru cea mai buna colaborare intre institutia financiara nebancara si solicitantul unui imprumut de bani, contractul este unul foarte transparent. Astfel, vei sti de la bun inceput care este suma imprumutata si cum urmeaza sa restitui imprumutul.
Costul unui imprumut depinde de valoarea imprumutului si numarul de saptamani in care se face rambursarea banilor. Costul total include: comisionul de acordare, cel de administrare, dobanda fxa totala si, dupa caz, gestionarea creditului la domiciliu.

Daca am fost refuzat de banci pot primii un imprumut de bani de la o institutie financiara nebancara?

In general, institutiile financiare bancare nu refuza clientii, insa se asigura ca acestia isi pot platit ratele lunare. Raspunsul ar fi ca nu tin cont neaparat de refuzul bancilor sau al altor institutii financiare, ci tin cont de veniturile lunare ale solicitantului, deci de posibilitatea de returnare a ratelor de credit lunare.
 
Ce se intampla in cazul in care nu pot plati o rata la timp?
Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este acela de a lua legatura cu institutia financiara, pentru a gasii o solutie cat mai buna. De la caz la caz, se poate apela la o recalculare a ratelor cu marirea intervalului de rambursa, se poate apela la o intrerupere a platilor pentru o perioada de timp, cu reclacularea ratelor si eventual, cu o marire a intervalului de rambursare.

Se poate achita imprumutul inainte de termen?

Evident ca da, orice imprumut se poate restitui inainte de termen, iar legislatia romaneasca a fost imbunatatita in ultima vreme, in acest sens. De aceea este bine sa va interesati. Obiectul la indemana pentru o informare corecta este noul Cod Civil, care trebuie sa recunoastem este destul de putin cunoscut chiar si printre profesionisti.

Cum pot solicita un imprumut de bani de la o institutie financiara nebancara?

In primul rand, trebuie sa te informezi in mare despre avantajele oferite de institutiile la care doresti sa apelezi. Apoi trebuie sa iei legatura cu respectivele institutii, fie deplasandu-va la adresa acesteia, fie printr-un telefon direct catre respectiva institutie. Sunt institutii nebancare care au cereri si formulare direct pe site-ul lor, deci, nu trebuie sa va deplasati, nici macar sa dati un telefon, este necesar doar sa completati formularul respectiv. Evident, sunt amanunte pe care nu le puteti rezolva online sau la telefon, insa, primul pas este sa luati contact cu institutia dorita.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet