Imprumuturi rapide nebancare 2014

Cine acorda imprumuturi rapide nebancare? Cum facem rost de bani in 2014?


Suntem inca loviti de criza, desi analistii spun ca am lasat-o in urma. Veniturile sunt reduse, romanii au din ce in ce mai multe dificultati financiare, taxele cresc, impozitele cresc, salariul d-abia daca iti ajunge de la o luna la alta. Ce faci cand apare o urgenta si ai nevoie de bani rapid? Orice incident atrage dupa sine o cheltuiala care excede venitul si iti da peste cap planurile tale financiare.

Evident sunt si oameni care, desi nu o duc rau, totusi, veniturile obtinute nu sunt permanente si, acest fapt atrage dupa sine anumite riscuri, riscuri generate de intamplare. In viata ne confruntam cu o serie de situatii, unele de urgenta majora ce implica niste cheltuieli foarte mari.

Acestor situatii de urgenta le sunt dedicate astfel de imprumuturi rapide nebancare si in anul 2014. Ba mai mult de atat, la nivelul acestui an societatile si-au diversificat mult produsele financiare pe acest segment al imprumuturilor rapide nebancare.

In privinta creditelor rapide, pe langa Institutiile Financiare Nebancare, putem spune ca 2014 va fi anul bancilor in acordarea acestor servicii de creditare rapida, iar acest lucru se simte deja pe platformele online ale marilor banci comerciale.

Revenind la imprumuturile rapide nebancare, cea mai simpla cale de a le accesa ramane mediul online. Astfel, obtinerea unui credit rapid online aduce dupa sine o serie de avantaje, avand in vedere ca totusl se desfasoara online, deci foarte rapid. Iar daca serviciul este online, acest fapt te scute si de o cheltuiala in plus, tinand cont ca online inseamna mai ieftin, avand in vedere ca sunt scutite astfel o serie de cheltuieli ale societati ce acorda imprumuturi.

In cazul imprumuturilor online, nu mai este nevoie de prezenta personalului la ghisee, fapt ce inseamna o economie in plus pentru companie si o reducere a costurilor creditelor acordate.

Persoanele ce vor sa obtina un imprumut rapid online se intereseaza inainte pe internet, selecteaza societatea de unde vrea sa imprumute banii si trimite un formular pe site-ul respectivei institutii. Acest proces inseamna economii atat pentru clienti cat si pentru IFN.

Ce urmeaza? Se completeaza formulare online, se verifica eligibilitatea clientului si daca este in regula, acordarea imprumutului este sigura. Banii iau calea conturilor clinetilor, iar in 48 de ore (unele IFN-uri chiar si in 24 de ore) ai banii. Cand vine vorba de acordare de credite rapide, IFN-urile sunt mult mai flexibile decat bancile, in primul rand pentru ca conditiile de eligibilitate solicitate in cazul imprumuturilor rapide nebancare sunt mult mai lejere.

Spre deosebire de banci care isi acopera riscurile prin verificarile amanuntite pe care le presteaza asupra clientilor, de unde si timpul de acordare al creditelor este destul de mare (intre 7 si 10 zile), la IFN-uri riscurile sunt acoperite prin dobanzi si prin conditii de eligibilitate. Uneori, imprumuturile rapide nebancare sunt acoperite din punct de vedere al riscului doar prin dobanzi, mai ales in cazul creditelor pana la salariu (vezi Bani Urgent), de exemplu.

Lucrul bun la IFN-uri este ca stiti exact cat aveti de plata atunci cand accesati un imprumut, fie el si rapid. Ratele sunt in general fixe, comisioanele daca sunt sunt cunoscute de la inceput si sunt trecute in contractul de credit, iar penalizarile sunt mult mai permisive.

Cel mai lejer sistem de acordare al imprumuturilor nebancare raman cel la "domiciliu", serviciu ce implica deplasarea unui reprezentant al IFN-ului la tine acasa, pentru a stabilii termenii contractuali si chiar pentru a-ti aduce banii si ridica ratele saptamanale. Acest serviciu a inceput ca un serviciu exclusiv Provident, dar, intre timp, mai multe IFN-uri l-au adoptat, fapt ce denota o anumita profitabilitate si, evident, cerere in piata. Sistemul de creditare rapida in rate saptamanale este destul de agreat de clienti, avand in vedere si faptul ca nu trebuie sa plateasca o suma mare de bani dintr-o data.

Acestea fiind spuse, 2014 mentine trendul ascendent al acestor imprumuturi rapide nebancare. 

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet