Refinantare nebancara pentru orice tip de credit

Obtine chiar acum o refinantare avantajoasa pentru imprumuturile tale anterioare apasatoare


O Institutie Financiara Nebancara ce ofera posibilitatea unei refinantari avantajoase este Imocredit IFN SA, o parte a grupului financiar Imofinance.

In ultimii ani, tot mai multi romani incearca sa-si refinanteze creditele anterioare paguboase, mai ales cele ce au fost contractate in valute exotice, ale caror curs a explodat peste noapte, lucru ce a determinat imposibilitatea platii ratelor, deci, restante din ce in ce mai mari.


Refinantarea este o solutie promovata de tot mai multe institutii, chiar si bancile ce au acordat astfel de credite in valute exotice incearca acum sa transforme respecticele imprumuturi, transformandu-le in alte valute, mai stabile si oricum, controlate, in special de BNR, este vorba de euro si de dolar.

Ei bine, in acest conditii, clientii sunt din ce in ce mai interesati de refinantari, iar institutiile financiare, fie ele banci ori IFN-uri au in protofoliu si astfel de produse financiare.

Revenind la Imocredit, putem spune ca este o societate nebancara ce ofera o gama foarte larga de refinantari: refinantari imobiliare, ale creditelor de consum, ipotecare, de investitii, de nevoi curente, de bunuri mobile, etc. De asemenea, mentionat pe site-ul societatii este si faptul ca se refinanteaza atat creditele bancare cat si cele nebancare.

Evident, printre cele mai cautate forme de refinantare sunt cele ipotecare, acolo unde valutele exotice au determinat niste rate uriase ce au subjugat efectiv consumatorul roman. Pe de alta parte, nici creditele cu buletinul n-au ramas netaxate de societatile ce le-au acordat, acestea fiind "asaltate" de datoriile clientilor.

In privinta refinantarii propuse de Imocredit, am aflat ca valoarea creditului depinde de la persoana la persoana si de la venit la venit. De asemenea, dobanda este variabila in functie de bonitatea clientilor, iar pentru a obtine o refinantare ai nevoie de o contributie proprie, adica un fel de avans, de 15%, acest lucru fiind valabil doar in cazul refinantarilor creditelor de leasing.

Garantiile percepute in cazul refinantarilor se constituie din: bunuri mobile ori bunuri imobile. Toate aceste garantii trebuie sa acopere un minim de 160% din valoarea creditului, in cazul bunurilor mobile, ori de 140% - in cazul bunurilor imobile.

Rambursarea acestui credit de refinantare treubie sa se faca intr-o perioada de 10-15 ani, in functie de veniturile fiecaruia in parte, acest lucru fiind valabil pentru creditele imobiliare, iar in cazul creditelor de consum, discutam de o perioada de rambursare de pana in 5 ani.

Pentru a obtine o refinantare, trebuie sa indeplinesti o serie de conditii de eligibilitate:

- sa ai o varsta de minim 18 ani si de maxim 70 ani la barbati, ori 75 ani la femei;
- sa ai o vechime in munca de minim 6 luni si un venit net per familie de minim 200 de euro;
- sa ai documente legale privitoare la venit;
- sa aiba un scor incadrabil in categoriile A-D;
- sa nu aiba restante in Centrala Riscului Bancar (CRB), mai mari de 100 de lei si de tip E sau X, in ultimele 12 luni.

Documentele solicitate:

- documente tip solicitate de Imocredit;
- act de identitate;
- documente privitoare la venit;
- documente cu privire la valoarea proiectului de refinantare;
- documente privitoare la aportul propriu, asa-numitul avans.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet