Minicreditul de sarbatoare de la RoCredit

Merita sa va informati asupra ofertei de credite nebancare de sarbatori de la RoCredit


RoCredit este o Institutie Financiara Nebanca axata pe microfinantare, fiind de alta si membra a reteleie "Microfinance Centre" din Europa Centrala si Asia.

Pentru ca de sarbatori cheltuielile sunt mari, iar noi suntem din ce in ce mai putin pregatiti sa le facem fata, va propun astazi sa vedem cateva informatii despre minicreditul de la RoCredit, ce are drept scop satisfacerea unor nevoi personale, fara a trebui justificate destinatiile in care se folosesc banii obtinuti.

Perioada de acordare a acestor credite nebancare este de la 6 la 36 de luni, iar pentru a obtine un asemenea microcredit trebuie sa ai o varsta cuprinsa intre 20 si 70 de ani.

Suma pe care o poti imprumuta este cuprinsa intre 1000 si 20000 lei.


Rambursarea imprumutului se poate face in rate lunare egale sau atipice. Bani aferenti ratei se depun numerar la caseriile sucursalelor sau prin transfor bancar dintr-un cont al unei banci comerciale in contul sucursalei sau agentiei RoCredit.

Trebuie sa aveti invedere de la inceput ca aceste microcredite sunt acordate pe baza unor garantii, dupa cum urmeaza:

- daca suma imprumutata este intre 1000 si 6000 lei, se solicita" polita de risc financiar si un girant platitor care sa indeplineasca aceleasi conditii ca imprumutatul;
- daca suma este intre 6001 si 20000 lei, ai nevoie de: polita de risc financiar, 2 giranti care sa indeplineasca aceleasi conditii ca imprumutatul si un co-debitor conform normelor de creditare ale RoCredit.

Pentru mai multe informatii, dar si pentru a aplica online, puteti sa vizitati platforma online a IFN-ului: www.rocredit-ifn.ro.

Daca nu sunteti incantati de microcredit, puteti sa alegeti alta varianta de finantare de la RoCredit. In portofoliul acestei Institutii Financiare Nebancare se gasesc mai multe produse: creditul de achizitie bunuri, ce consum, imprumutul pe obiect, creditul pentu persoanele fizice autorizate si asociatii familiale, cel pentru trezorerie, linii de credit si in sfarsit creditul de investitii.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet