Credite nebancare rapide 2015

Debutul lui 2015 s-a facut pastrandu-se tendinta de lejeritate a ofertelor de credite nebancare


Ultimele tendinte din piata imprumuturilor nebancare sunt indreptate catre simplificarea acordarii acestor produse financiare specifice IFN-urilor.

Ultima parte a anului trecut a adus in piata cateva societati nebancare ce ne propun solutii simple de creditare, fara cerinte costisitoare.

Spre exemplu, Credius si Ferratum sunt doua societati nebancare de acest gen, societati ce promoveaza credite rapide fara multe acte, acordate in mod simplu. Una din caracteristicile comune ale celor doua IFN-uri este reprezentata de conditia de existenta a veniturilor, conditie destul de lejera acceptata de ambele societati. Ba mai mult de atat, Credius ne informeaza ca daca dorim un credit rapid fara adeverinta de venit, va trebui sa platim o dobanda cu zece procente mai ridicata. Deci, cat se poate de simplu. Vrei sa iei credite rapide nebancare lejere, fara adeverinta de venit? Poftim de ia, insa, platesti o dobanda mai mare.

La cei de la Ferratum lucrurile sunt mai neclare, avand in vedere ca ni se vorbeste de o clasa de microcredite, deci sume mici de bani acordate pe termen scurt, insa, primim niste variante de imprumuturi ce acopera aproape toate subcategoriile creditelor rapide din piata nebancara. Astfel, putem opta pentru: credite doar cu buletinul, online, urgente, prin telefon ori SMS, pana primesti salariul, pe termen scurt, fara acte, fara acte la domiciliu, credit IFN, ori imprumut rapid. Deci, cum spuneam, un amalgam de denumiri ce imbraca intr-o forma unica caracteristica creditele rapide oferite de Ferratum.

In definitiv, mai putin conteaza denumirile, cu exceptia situatiilor in care acestea sunt deja marci inregistrate (cum este cazul creditelor rapide pana la salariu de la Viva Credit).

In rest, ne bucuram ca 2015 ne-a adus credite rapide nebancare mai lejere, iar din cate se pare, celelalte produse financiare oferite de IFN-uri in conditii mai drastice par sa se fi ieftinit (vezi cazul creditelor de nevoi personale de la Cetelem si TBI Credit, ale caror dobanzi concureaza cu brio creditele bancare de nevoi personale).

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet