Credite IFN fara adeverinta de venit

Principala dorinta a celor ce cauta credite rapide este aceea de a nu li se solicita adeverinta de venit


Accesarea unor credite de nevoi fara adeverinta de venit se poate face online, telefonic, sau prin deplasarea la sediul inistutiilor.

Cand oamenii cauta credite rapide, inseamna ca au nevoie de o suma de bani intr-un timp scurt, si nu dispun de timpul necesar pentru a solicita de la serviciu o adeverinta de venit. Acest lucru este valabil pentru majoritatea cazurilor, insa, sunt si cazuri razlete in care, oamenii nu doresc sa ofere adeverinta de venit ori alte dovezi de bonitate din alte motive: unii nu dispun de aceste acte, altii au popriri pe salariu, altii au si alte credite, etc. Exista si o alta categorie de cetateni care cauta astfel de imprumuturi usoare, prietenoase, anume, cei restantieri, inscrisi in Biroul de Credit ca rau-platnici.
Acest trend al creditelor de nevoi personale fara adeverinta de venit a fost preluat in ultima vreme si de banci. In prezent sunt deja cateva banci ce ofera credite fara adeverinta de venit, insa, cu un acord de verificare a bazei de date ANAF (Idea::Bank, Raiffeisen, Banca Romaneasca, ING, etc).

Va invitam sa cititi mai multe informatii despre acordarea de credite bancare fara adeverinta de venit.

Din diverse motive, oamenii au nevoi urgente de bani, din acest motiv apeleaza de regula la IFN-uri pentru ofertele lor facile, fara multe cerinte, fara multe acte. Pe termen scurt, ofertele societatilor nebancare sunt chiar atractive, insa, daca ai de gand sa reesalonezi creditul ori sa nu-l rambursezi la timp, penalizarile te vor ingenunchia financiar, vei fi cu alte cuvinte dator vandut. Dobanzile mari, maresc foarte tare sumele pe care le vei avea de rambursat. Fiind acordate pe termen scurt, imprumuturile rapide, pun la dispozitia clientilor sume mici de bani, pentru ca riscurile asociate sunt mari. Din cauza acestor riscuri asumate de IFN-uri, dobanzile sunt mari, iar penalizarile si mai mari.

Cei in masura sa va ofere mai multe informatii despre aceste credite IFN fara adeverinta de venit sunt insasi creditorii, adica societatile nebancare in cauza. In acest sens, veti descoperi pe paginile online ale IFN-urilor, detalii suficiente pentru a va forma o parere clara despre conditii si costuri.

Pentru ca am observat o serie de articole legate de cat de rele sunt aceste credite rapide si cat de napastuiti sunt oamenii care apeleaza la ele, avand de rambursat sume enorme, din cauza unor probleme de viata care au dus la nerambursarea la timp a imprumuturilor, ne-am gandit sa va oferim si o parere pertinenta. Sa ne intelegm, in primul rand, nu conteaza despre ce institutie financiara este vorba, fie ea banca sau IFN, daca te-a imprumutat, aceasta va face tot posibilul sa-si recupere banii, indiferent de necazurile tale de viata. Societatile financiare nu sunt societati filantropice, nu fac acte de caritate, ele functioneaza ca orice societate comerciala. Asadar, argumentele de genul, am avut un necaz si nu mi-am mai putut rambursa imprumutul cateva luni, iar dupa aceea, suma pe care o aveam de rambursat a crescut de 10 ori, sunt de neinteles, mai ales ca, de obicei, oamenii nici nu anunta ca au o problema, se trezesc dupa cateva luni si-si aduc aminte ca parca avea si ei un credit de rambursat. Unele societati financiare, banci si IFN-uri, ofera solutii de reesalonare a imprumutului, cu conditia sa anunti dinainte ca ai o problema si nu poti sa urmezi calendarul stabilit in contractul de credit.

Revenind insa la detaliile legate de acordarea unui credit fara adeverinta de venit, esential este, in acest caz, sa cunoasteti dobanzile si ce implica acestea pe termen scurt, mediu si lung. Spre exemplu, daca iei 1000 de euro imprumut, si nu-l rambursezi la timp, unele societati nebancare percep dobanzi penalizatoare de 1,5% pe zi. Ce inseamna asta? Inseamna ca tu pentru cei 1000 de euro pe care i-ai imprumutat, vei plati zilnic 15 euro. In 100 de zile, vei avea penalizari de 1500 de euro, iar in 365 veti avea de plata doar penalizari de 5475 euro.

Evident, nimeni nu va obliga sa va imprumutati, ba chiar si societatile fianciare ne sfatuiesc sa fim responsabili cand accesam un credit.

Cu siguranta, multi clienti stiu toate detaliile creditului atunci cand il contracteaza, insa nu strica sa fiti cu ochii in patru, iar cei ce nu se pricep si nu au nicio idee despre ceea ce inseamna un astfel de produs financiar, sa se intereseze, sa citeasca, sa intrebe, inainte de a se angaja intr-o astfel de afacere.

Ce societati nebancare acorda credite fara adeverinta de venit?

Iata cateva oferte edificatoare:

- oferta celor de la Viva Credit: implica doar buletinul si un extras de cont
- oferta Credius: implica doar buletinul, insa, vei plati o dobanda fixa cu 10 puncte procentuale mai ridicata, decat daca ai aduce o adeverinta de venit
- oferta celor de la Provident: implica doar buletinul si un fluturas de salariu
- oferta celor de la Telecredit: implica buletinul si un extras de cont
- oferta CreditFix: copie dupa buletin si copie dupa extras de cont.

Chiar daca cu doi-trei ani in urma, nimeni nu mai credea ca vom reveni la celebrele credite doar cu buletinul, in prezent, atat IFN-urile cat si bancile se bat in oferte de acest gen.

Important este de stiut ca, in cazul IFN-urilor, sumele de bani ce pot fi obtinute in conditii facile, fara adeverinta de venit, sunt mici. Ele nu depasesc de regula 3000 de lei, in cel mai fericit caz.

Chiar si cu astfel de sume mici, este bine sa fi atent atunci cand te imprumuti, sa-ti calculezi foarte bine nevoile si posibilitatile financiare pe termen mediu, sa te asiguri ca nu vei ajunge in situatia sa platesti penalizari, care cu siguranta iti vor da batai de cap.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet