Credit nebancar de 100.000 de lei

Vrei sa faci rost de o suma mai mare de bani accesand un credit nebancar?


Te-ai saturat de ofertele de imprumuturi mici? Ai nevoie de o suma mai mare de bani? Iata o oferte de credite nebancare de pana la 100.000 de lei.

Da, da, ati auzit bine, puteti sa faceti rost de pana la 100.00 de lei, accesand un credit nebancar de la BRD Finance, divizia nebancara a grupului financiar BRD.

BRD Finance este in fapt liderul pietei creditelor de consum din Romania, si si-a dezvoltat in timp o puternica colaborarare cu firme importante: hipermarketuri, magazine de electronice si electrocasnice, auto, etc.
Asadar, de la BRD Finance poti sa faci rost de credite de la 1.500 pana la 100.000 de lei, pe perioade de la 12 la 60 de luni. Dobanda anuala fixa are valoare de 9,9%, iar pe langa aceasta se mai percepe un comision de analiza dosar de 200 de lei, un comision lunar de administrare de 1,1% si alte cheltuieli optionale cu diverse asigurari, daca apelezi la acestea.

Avantajele acestui credit nebancar oferit de BRD Finance:

- simplitate de accesare;
- flexibilitate de acordare;
- satisfactie garantata determinata dintr-o analiza preliminara atenta;
- comoditate in obtinerea banilor, fie la sediul agentiei, fie in contul tau bancar.

Pentru accesarea online a acestui credit nebancar de la BRD Finance, ti se vor solicita urmatoarele documente scanate pe care tu trebuie sa le incarci pe internet (dand click pe Browse si alegand documentul salvat pe calculatorul tau): actul de identitate, adeverinta de salariu, adeverinta privind veniturile declarate autoritatilor fiscale, formular de contact.

Apeland la acest credit de la BRD Fiance, poti profita si de o serie de promotii dedicate. Spre exemplu, la momentul publicarii articolului aveti cateva promotii foarte tentante: in Carrfour aveti 3 rate cu 0% dobanda sau 8,11 ori 24 de rate foarte ieftine; la Brico Depot aveti de asemenea 6 rate cu dobanda 0 daca valoarea produselor depaseste 300 de lei, ori 10 rate cu dobanda 0 daca totalul depaeste 500 de lei; la Dedeman aceti o serie de oferte foarte tentate - 3 rate cu dobanda 0, 5 rate cu dobanda 0, daca totalul produselor cumparate depaseste 500 de lei, 9 rate cu dobanda 0, daca totalul depaseste 1000 de lei si chiar 12 rate, daca totalul depaseste 2500 lei.

Alte promotii speciale pe care le gasesti la BRD Finance, accesand un credit nebancar: transforma-ti casa asa cum iti doresti, cumpara-ti asigurarea RCA de pe eMAG.ro, 0% dobanda prin cardul tau BRD Finance Master Card in magazinele Dedeman, cumpara produse din Hauz Deco Mobili in rate cu 0% dobanda, si asa mai departe.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet