Credit rapid instant in 2016

Vrei un imprumut rapid online fara documente de venit? Vezi oferta celor de la Ocean Credit!


Imprumutul rapid instant de care poti avea nevoie in 2016, il gasesti de acum si la Ocean Credit, o noua societate nebancara ce-si face loc pe esicherul financiar din Romania.

Asadar, acordat online, aproape instant, fara batai de cap si doar cu buletiul, poti obtine o suma de bani pentru cheltuieli neprevazute. Maximul la care poti ajunge este de 400 de lei (pentru primul imprumut nu poti solicita mai mult de 250 lei), iar perioada de 30 de zile.
Pentru a apela la acest produs financiar oferit de Ocean Credit, trebuie sa indeplinesti catteva conditii esentiale:

- sa ai minim 18 ani
- sa ai un cont bancar cu un card atasat
- sa ai un venit minim de 700 lei
- sa ai o adresa de email si un telefon mobil, ambele valabile.

Accesarea online se aface in baza unui scan de pe buletinul de identitate ori dupa cartea de identitate, dupa caz. Daca esti la prima accesare online, trebuie sa intri pe platforma IFN-ului s-ati deschizi un cont. Mai e si varianta offline, aceea de a suna la numarul de telefon oferit de societate: 021 9938.

Daca ti se intampla sa nu poti rambursa la timp imprumutul, vei plati o dobanda penalizatoare de 2,5% pe zi din suma datorata si vei fi si raportat la Biroul de Credit.

Din autodescrierea produsul financiar aflat in portofoliu, aflam de la Ocean Credit ca acet produs se poate identifica prin mai multe denumuri, explicate pe larg de societate pe platforma online. Astfel, avem de-a face cu un credit online, pentru ca produsul oferit se ofera exclusiv online, in baza unui scan dupa BI/CI. De asemenea, putem spune ca este un credit rapid instant in 2016, tinand contt de rapiditatea in care poti primii sumele de bani dorite. Ca este un credit rapid, nu mai e nicio indoiala, iar ca se acceseaza cu buletinul, de asemenea. Evident, aici ar mai fi o itnrebare legata de stabilirea venitului minim solicitat, dar va raspundem noi la ea; se stabileste venitul din extrasul de cont, unde se presupune ca incasezi veniturile lunare realizate.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet