Ia un imprumut nebancar de la Ocean Credit

Un click distanta te desparte de unul din cele mai rapide imprumuturi nebancare oferite de Ocean Credit IFN


Cand ai nevoie de bani, poti apela la o varianta simpla si la indemana, la un imprumut nebancar oferit de cei de la Ocean Credit.

O societate nebancara intrara recent pe piata de gen din Romania, ofera clientilor sau imprumuturi rapid in conditii de eligibilitate lejere.

Practic, daca ai 18 ani impliniti, daca detii un cont bancar cu un card atasa in care sa incasezi lunar venituri de minim 700 lei, daca mai ai si o adresa de email si un telefon valabil, poti intra in posesia unui astfel de imprumut nebancar rapid.
Odata indeplinite criteriile de mai sus, nu mai trebuie decat sa incarci online in aplicatia pe care o gasesti pe platforma online oceancredit.ro, o copia scanata dupa buletinul ori cartea de identitate.

Pentru a solicita un credit, trebuie sa completezi o cerere de credit pe site-ul mai sus mentionat, sa incarci documentele solicitate pe internet, sa-ti faci un cont pe platofrma online a IFN-ului (daca n-ai deja unul), si gata, poti obtine imprumutul.

Avantajul major este ca scapi de drumurile inutile, practic pentru a lua un imprumut, nu trebuie sa te deplasezi, pentru ca si contractul se semneaza electronic.

Pentru o prima colaborare poti solicita maxim 250 de lei, urmand ca de la al doilea imprumut in sus, acest plafon sa se majoreze, pana la 2.000 lei.

Accesarea unui imprumut se face pe o perioada de maxim 30 de zile, indiferent de valoarea lui. Rambursarea se face in perioada contractarii, adica de maxim 30 de zile. Daca nu rambursezi la timp, platesti penalizari.

Ocean Credit iti ofera chiar si posibilitatea de a accesa mai multe credite in acelasi timp, cu conditia sa ai capacitatea financiara de ale rambursa.

Pentru solicitari, poti intra pe platforma oceancredit.ro, ori poti suna la numarul de telefon 021 9938, de luni pana vine, program 09:00 - 18:00.

Penalizarile, in caz de neplata sunt de 1,5% pe zi din suma datorata si raportarea in Biroul de Credit unde vei figura cu un istorig negativ, urmand ca la viitoarele credite sa ai o bila neagra.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet