Imprumut util de la Ferratum

Ai nevoie de bani si nu stii cum sa procedezi? Imprumutul celor de la Ferratum pare sa fie o varianta.


Daca esti intr-o situatie financiara dificila, o solutie de a obtine un imprumut rapid este oferita de cei de la Ferratum.

In conditii minime de eligibilitate, conditii care se rezuma la a avea 24 de ani impliniti, un mobil si o adresa de email, un venit minim de 500 de lei si un buletin, poti accesa oricand un imprumut rapid de la Ferratum.

Daca esti pe faza, poti prinde si ofertele cu 0 dobanda, pe care cei de la Ferratum le au din cand in cand.
Chiar daca nu poti imprumuta mai mult de 1400 de lei, pe o perioada de maxim 45 de zile, tot e ceva cand nu ai alta solutie.

Cum procedezi pentru a solicita un imprumut Ferratum?

In primul rand poti sa accesezi acest imprumut de pe internet, completand o cerere de credit, oricand, din zi ori din noapte. Poti sa soliciti prin SMS, ori poti sa suni pentru mai multe detalii la numarul 021 9090 (este un numar de telefon cu tarif normal). Ai de asemenea si varianta de a trimite un email la adresa office@ferratum.ro.

Simplu de accesat, fara hartii, fara garantii si fara giranti, imprumutul Ferratum se obtine rapid, iar rambursarea se poate face prin depunere in numerar ori prin transfer bancar. Daca vrei poti sa rambursezi in mai multe transe, cu conditia sa nu depasesti perioada de creditare stipulata in contractul de imprumut.

Pentru o prima accesare poti solicita un imprumut de maxim 500 de lei. De la al doilea in sus, daca ai rambursat la timp primul imprumut, vei putea urca pana la 1400 de lei.

Daca esti in impas cu rambursarea, poti sa soliciti o rescadentare, trimitand un SMS la numarul 1781, cu textul PRELUNGIRE.

Daca ai nevoie de bani urgent, poti solicita un credit rapid Ferratum chiar astazi, insa, nu uita, odata ce ai intrat pe platforma online a IFN-ului sa citesti si rubrica lor de <creditare responsabila>.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet