Doar cu buletinul si extrasul de cont

Actele necesare pentru accesarea unor imprumuturi rapide de la IFN sunt: buletinul si extrasul de cont


Pentru accesarea produselor financiare de tip facil de la IFN, aveti nevoie doar de aceste acte: buletin de identitate si extrasul de cont. De regula, ambele sunt solicitate in copie. In fapt, este nevoie doar de scanarea lor (ori fotografierea) si incarcate pe internet, pe platforma respectivului IFN.

Odata cu completarea formularelor online de creditare, ti se solicita si upload-area acestor doua documente: buletinul de identitate si extrasul de cont.
Pentru ca imprumuturile rapide doar cu buletinul au acaparat o mare parte din piata creditelor de consum, bancile s-au adaptat situatiei si au venit si ele cu oferte permisive. Astfel ca, in ultima vreme, actele necesare pentru accesarea unui credit bancar s-au redus semnificativ. Asa au ajuns unele banci sa acorde credite chiar si in ziua solicitarii, lucru aproape inimaginabil anii trecuti.

Cum se poate asta? Bancile au venit cu idee de verificare a veniturilor, care nu mai implica efort din partea clientilor. Astfel, multe din ele au incheiat acorduri cu cei de la ANAF pentru verificarea bazei de date a lor. Sa zice ca un client solicita un credit bancar. Banca ii ofera alternativa de a solicita direct la ANAF inspectarea veniturilor. Clientul trebuie sa-si dea acordul in scris ca este de acord cu verificarea veniturilor eligibile la ANAF.

Daca toate lucrurile sunt in regula, acest proces dureaza foarte putin. Iata de ce s-a simplificat atat de mult acordarea creditelor bancare. iata de ce, multe banci deja isi numesc propriile produse financiare - credite pe loc doar cu buletinul.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet