Simplu si rapid cu dobanda 0

CreditFix este un IFN ce acorda credite rapide, iar daca esti la prima accesare, obtii dobanda 0.


Cand ai nevoie de bani urgent si o serie de oferte pentru care poti opta, este bine sa analizati sa vedeti care este cea mai avantajoasa dintre ele.

Pentru cei ce acceseaza pentru prima data un imprumut nebancar la CreditFix, costurile aferente sunt 0, pentru ca dobanda este 0. De la al doilea credit in sus, costurile sunt similare cu ale altor oferte de gen din piata.

Imprumuturile rapide pot fi solutii optime atunci cand exista probleme urgente de rezolvat, asa cum apar de regula intr-o familie cu castiguri medii spre mici. Pentru oamenii cu venituri reduse, inconstante, aceste credite rapide sunt destul de riscante, pentru ca se pot trezi usor in imposibilitatea de plata. De aceea este bine sa fim moderati si sa cantarim bine situatia financiara, inainte de a ne inhama la astfel de actiune.
Asadar, pentru credite rapide este nevoie de o siguranta financiara pe termen mediu, care sa ne permita o rambursare sigura, fara sa intram in cine stie ce conflicte, care sa ne ingreuneze si mai tare situatia financiara si sa ne indatoreze excesiv in timp.

Vorbind despre oferta celor de la CreditFix, ea se prezinta astfel:
- poti imprumuta sume intre 100 si 2000 de lei, pe perioade de la 5 la 55 de zile.
- pentru a accesa un imprumut trebuie sa detii un venit lunar pe care sa-l incasezi pe card - ai nevoie de un venit minim net 500 de lei;
- varsta minima acceptata este de 18 ani;
- actele necesare pentru accesarea unui imprumut: copie dupa buletin, adeverinta de venit pentru anul precedent si o copie dupa extrasul de cont unde iti incasezi veniturile.
- de la al doilea imprumut in sus, rata dobanzii are valoarea de 1,2% pe zi, fara alte costuri.

Trebuie sa stiti ca aceste credite rapide sunt destinate pentru cheltuieli neprevazute, asa cum ne si informeaza institutia nebancara CreditFix. Se pot accesa in cazuri de nevoie, cum este de exemplu o lipsa de lichiditati pe termen scurt, o defectare a unui aparat casnic de reala utilitate, etc.

Accesarea unui credit rapid nebancar la CreditFix se face in mod simplu si rapid (detalii suplimentare gasiti pe platforma online a IFN-ului - https://www.creditfix.ro. Poti accesa online, completand formularele puse la dispozitie. Completarea online nu are de ce sa-ti ia mai mult de cateva minute. Banii ii primesti in cont, rapiditatea depinzand de transferul bancar, din momentul in care creditul ti-a fost aprobat.

De remarcat ca, IFN-ul ne asigura si de discretie, de confidentialitatea datelor pe care le oferi. De asemenea, este mult mai facil si mai la indemana sa accesezi din fata calculatorului, decat sa te deplasezi la sediul unei institutii si sa astepti, urmand sa completezi teancuri de hartii.

Pentru informatii suplimentare, puteti sa sunati la numarul de telefon 0374 475 000, ori sa trimiteti un email la adresa contact@creditfix.ro. Programul de lucru al celor de la CreditFix este de luni pana vineri, de la 9 la 18.

Retineti totusi, ca, desi produsul oferit de cei de la CreditFix este incadrat in categoria de credit doar cu buletinul, el nu se obtine daca nu dispui de venituri constante lunare. Pentru inspectarea acestor venituri vi se solicita adeverinta de venit pe anul precedent si un extras de cont la zi pentru verificarea rulajelor curente.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Credite doar cu buletinul de la amanet