Imprumut instant Ocean Credit

Un imprumut de la Ocean Credit se obtine aproape instant, banii fiind transferati in contul bancar imediat dupa aprobare


O societate nebancara relativ noua pe piata financiara din Romania, Ocean Credit ofera imprumuturi rapide online, fara acte, doar cu buletinul.

Ocean Credit este o institutie nebancara transparenta, ce acorda imprumuturi atat persoanelor fizice cat si celor juridice.

Conditiile de eligibilitate pentru accesarea unui imprumut Ocean Credit:
- sa ai peste 18 ani
- sa ai un cont bancar unde sa-ti incasezi veniturile lunare
- sa ai un venit minim net lunar de 700 de lei
- sa ai o adresa de email valida si un buletin de identitate valabil.
Actele necesare pentru accesarea unui imprumut online de la Ocean Credit sunt, pe langa buletinul de identitate si un extras de cont pe ultima luna. Extrasul de cont trebuie sa fie eliberat de banca.

Accesarea unui imprumut se face online, prin completarea cererii de creditare pe platforma IFN-ului, la adresa www.oceancredit.ro. Dupa finalizarea procesului, daca ti se aproba creditul, in 30 de minute obtii banii direct pe cardul tau.

Pentru primul imprumut trebuie sa-ti deschizi un cont pe platforma online Ocean Credit.

Contractul de credit se semneaza electronic, toate documentele solicitate le vei incarca in plaforma (scanate ori fotografiate). Asadar, nu este nevoie de drumuri suplimentare.

Sumele ce pot fi imprumutate au valori maxime de 500 de lei, pentru primul imprumut, si de respectiv 1500 de lei, incepand de la al doilea credit in sus.

Perioada de creditare poate fi de maxim 30 de zile.

Ex de calcul:
- pentru un imprumut de 500 de lei pentru 30 de zile, suma de rambursat va avea valoarea de 652,50 de lei.
- pentru un imprumut de 1000 de lei pentru 30 de zile, suma de rambursat ajunge la 1280 lei;
- pentru un imprumut maxim de 1500 de lei pentru 30 de zile, suma de rambursat va fi de 1892,50 lei.

Poti obtine informatii suplimentare din contul tau de client (dupa ce-ti deschizi unul) ori sunand la numarul de telefon 021 9938, de luni pana vineri intre 9 si 18. Poti lasa si mesaje pe adresa de email info@oceancredit.ro.

Daca ai probleme cu rambursarea unui imprumut la Ocean Credit, poti sa-i contactezi telefonic si sa gasiti impreuna o solutie avantajoasa.

Daca vti intarzia cu rambursarea peste perioada de gratie de 30 de zile, vi se va percepe penalizari de 1,5% pe zi din suma imprumutata restanta. De asemenea, vei fi raportat la Biroul de Credit si iti va fi afectata calitatea de client. Vei aparea astfel cu un istoric negativ, ca rau-platnici si nicio banca nu te va mai imprumuta.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet