Credit doar cu buletinul pentru vacanta de iarna si nu numai

Ti-ar prinde bine un imprumut rapid doar cu buletinul de sarbatori?


Pentru ca se apropie sarbatorile de iarna, unele IFN-uri si-au personalizat imprumutul rapid doar cu buletinul pentru aceasta ocazie.

Se apropie Craciunul si Revelionul, iar cheltuielile de regula ne depasesc bugetul din aceasta perioada. Multi romani apeleaza la imprumuturi pentru a-si rezolva necesarul financiar de sarbatori.

O solutie de a obtine suma dorita de bani pentru aceasta ocazie o reprezinta Multi Creditul - creditul de nevoi personale al celor de la Simplu Credit.
Multi Creditul este un produs financiar accesibil clientilor cu minim de documente: copie dupa buletin, dovada de venit (fluturas de salariu ori talon de pensie).

Un credit doar cu buletinul de la Simplu Credit este practic un produs financiar facil, obtinut totusi si in baza unor dovezi certe de venit. Asa cum sunt cerintele IFN-ului, pe langa buletin, se mai solicita si fluturas de salariu ori talon de pensie, adica o dovada clara ca exista bonitate din partea clientului pentru rambursarea la timp a imprumutului.

Varsta minim obligatorie este de 18 ani, iar cea maxim de 75 de ani.

Un credit rapid acordat dupa conditiile de mai sus se analizeaza in maxim 48 de ore. Solicitarea online este una extremd e la indemana, comoda si practica pentru clienti. Suma de bani imprumutata va fi ramburata in rate, de la 6 la 36 de rate.

Pentru vacanta de iarna, puteti plati cu banii obtinuti din accesarea unui Multi Credit.

Detalii suplimentare puteti obtine la numarul de telefon 0372 072 147 . Puteti de asemenea sa solicitati informatii trimitand un email la adresa office@simplucredit.ro. Programul celor de la Simplu Credit este de luni pana vineri de la 9 la 18.

Un credit doar cu buletin implica o responsabilitate din partea clientului, pentru ca, si costurile asociate sunt pe masura expunerii pe care o au institutiile financiare atunci cand acorda astfel de produse financiare permisive.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet