Credite fara vechime in munca

Exista posibilitatea sa te imprumuti, daca nu ai o vechime mare in munca?


Credite fara vechime in munca acorda de regula IFN-urile, acele societati nebancare ce sunt interesate de regula de veniturile tale din ultima luna calendaristica.

Multe IFN-uri nu verifica vechimea in munca, iti solicita doar o copie dupa extrasul de cont de pe ultima luna.

Acele IFN-uri carora va puteti adresa pentru a solicita un credit fara vechime in munca, sunt acele societati nebancare ce au in portofoliu produse de tip rapid. Asadar, pentru un credit fara vechime in munca, tot la imprumuturi rapide ajungeti. Pai, da, asta este situatia. Pana la urma, permisivitatea costa, chiar si in cazul unui venit bunicel pe ultima luna, venit incasat in contul tau bancar.
IFN-urile ce solicita doar extrasul de cont pentru acordarea unui imprumut (si este vorba de extrasul de cont pentru ultima luna) nu sunt interesate de vehcimea ta in munca, in primul rand pentru ca, creditele acordate de aceste societati au perioade relativ mici de rambursare (de regula sunt acordate pe perioade de 30 de zile, adica de la un salariu la altul, de acolo derivand si numele de 'credite pana la salariu'). Astazi nu mai exista denumirea de credite pana la salariu, dar principil s-a pastrat cumva, desi multe IFN-uri si-au prelungit perioadele de acordare pentru imprumuturi.

Asadar, vechimea nu este un impediment in obtinerea unui credit rapid nebancar, cel putin nu la un IFN.

Sumele maxime pe care le poti accesa, daca nu ai o vechie in munca de macar 3 luni la actualul loc de munca, 40.000 de lei. Spre exemplu, cei de la Credius, ofera sume de maxim 30.000 de lei, cu conditia sa ai o vechime minima de o luna la locul de munca (e vorba de creditele mari pe termen lung de la Credius). Cei de la Garanti Credite de Consum solicita pentru creditele de sonum o vechime minima de 3 luni la locul de munca si de 6 luni, in cazul creditelor de nevoi personale. Cei de la BRD Finance, solicita pentru ale lor credite de nevoi personale la domiciliu sa ai o vechime minima la actualul loc de munca de minim 3 luni. Mai exista si varianta Cetelem, unde poti avea acces la sume mai mari de bani. Cei de la Cetelem solicita de asemenea o vechime in munca de minim 3 luni, la locul actual de munca. Cei de la TBI Credit solicita o vechime de minim 6 luni la ultimul loc de munca pentru accesarea unui credit de nevoi personale de la ei.

Asadar, daca vrei sa accesezi credite fara vechime la locul de munca, poti opta pentru IFN-urile ce au in portofoliu microcredite, cu perioade de rambursare de maxim 60 de zile.

Daca ai totusi, o vechime de minim 3 luni la ultimul loc de munca, poti opta pentru IFN-urile ce ofera credite de nevoi persoanale in cuantum mai mare si cu dobanzi mai mici decat cele practicate pentru microcredite.

Daca ai o vechime in munca de peste 1 an, deja te poti orienta catre banci. Cam asta ar fi pragul pe care-l solicita bancile, cu privire la vechimea in munca - minim un an la ultimul loc de munca.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet