CAT COSTA SA IMPRUMUTI SUME MICI DE BANI?

Cum pot imprumuta o suma mica de bani?

Daca acum cativa ani in urma, puteai sa iei un imprumut de la banca pe loc, in conditii foarte avantajoase, din prima sucursala intalnita in drum, azi romanii sunt nevoiti sa alerge mult pentru un imprumut, chiar daca e vorba de o suma mica de bani.

Singurele institutii financiare care mai alearga dupa clienti sunt IFN-urile (institutiile financiare nebancare), dar acestea imprumuta doar sume mici de bani si cu dobanzi foarte mari. Imprumuturile nebancare oferite de acestea pot acoperi doar in parte suma de care ai nevoie. Totusi, cand vine vorba de sume mici de bani, un imprumut nebancar de la o Institutie Financiara Nebancara este potrivit.

La Provident, cel mai cunoscut IFN care activeaza pe piata interna, poti imprumuta maxim 3.000 de lei, pentru cel mult 56 de saptamani. Un contract deimprumut pe suma si durata maxima te obliga sa returnezi in total 4.061,40 lei, asta pentru ca dobanda anuala efectiva (DAE) este de 79,38%.

Pe scurt, pentru returnarea integrala a imprumutului nebancar, clientul trebuie sa plateasca saptamanal, timp de mai bine de un an, cate 72,53 lei.

Daca imprumutati aceeasi suma, dar pentru o periada de doi ani, de la Simplu Credit IFN, rata lunara este de 187,54 lei, suma totala de rambursat fiind de 4.680,97 lei. Din aceasta suma, 3.000 lei reprezinta capitalul de rambursat, 660,97 lei este dobanda aferenta imprumutului nebancar, 180 lei reprezinta comisionul de acordare, iar 840 lei este comisionul de administrare.

Altfel spus, dobanda anuala este fixa de 19,90% si DAE este 62,45%.

Patria Credit este una din cele mai mari institutii nonbancare din tara axata pe microfinantare. Patria Credit se ocupa cu acordarea de imprumuturi nebancare clientilor cu acces limitat la anumite servicii financiare.

Clientii institutiei nebancare de finantare Patria Credit isi pot achita achita de acum ratele la imprumuturi si prin intermediul retelei de sucursale a Bancii Transilvania.

In vederea efectuarii platilor lunare, clientii institutiei financiare nebancare se pot prezenta la unul din numeroasele puncte de plata PayPoint, unde vanzatorul se va ocupa de scanarea codului de bare si incasarea in numerar a banilor. Procesarea tranzactiei se realizeaza simplu, plata ratei de credit fiind confirmata prin eliberarea unei chitante cu toate detaliile tranzactiei. (sursa: wall-street).

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet