Credite in regim de urgenta

Daca ai nevoie de bani urgent, poti sa iei in calcul oferta celor de la Pro Leasing IFN


Un IFN ce ofera credite urgente in Proahova, Buzau si Dambovita, Pro Leasing IFN  atat pentru persoane fizice, cat si pentru firme ori persoane fizice autorizate.

Pro Leasing IFN are deja o experienta semnificativa in piata financiara, societatea luand fiinta in anul 2001, si infiintarea ei a avut ca scot oferirea de servicii financiare prin oferte de leasing pentru cele trei judete amintite mai sus.
Creditele nebancare aflate in portofoliul acestei IFN sunt usor de accesat.

A luat un imprumut de la Pro Leasing IFN inseamna sa-ti pui in aplicare planurile viitoare, sa iei o decizie importanta pentru tine si pentru familia ta. Important este sa te indatorezei atat cat te tin posibilitatile financiare, sa nu te inglodezi in datorii si apoi sa nu ai de unde sa rambursezi sumele de bani imprumutate.

Produsele financiare aflate in portofoliul Pro Leasing IFN:

1. Creditele auto, sunt produsele financiare prin care tu poti beneficia de o suma de bani pentru a-ti achizitiona o masina. Pentru accesare trebuie sa i o varsta intre 20 si 70 de ani si venituri lunare. Poti sa-ti cumperi un autoturism nou de la un dealer autorizat. Imprumutul se acorda in lei pe o perioada de maxim 60 de luni. Avansul minim este de 15%, dobanda este fixa, asigurarea CASCO obligatorie fiind cesionata in favoarea IFN-ului.

2. Credite de consum pentru activitate curenta sunt destinate firmelor. Pentru accesare aveti nevoie de cerere de finantare, declaratie pe propria raspundere privind valoarea lunara a angajamentelor lunare de plata, copii dupa actele de identitate, adeverinta de venit, copie dupa contractul de munca, copie dupa decizia de pensionare, copie dupa factura de utilitati, copie dupa extrasul de cont. Finantarea se face in lei, pe o perioada de maxim 5 ani, cu dobanda fixa. Se accepta o gama larga de venituri, iar daca vrei sa imprumuti o suma mai mare, poti sa aduci pana la 3 giranti. Pentru un credit de consum pentru activitate curenta, trebuie sa aveti un venit minim net lunar de 1.500 de lei. Sumele de bani ce pot fi imprumutate nu pot depasi 45.000 de lei.

3. Credit de consum urgent - este un produs permisiv, acordat in conditii rapide, fara batai de cap. Actele necesare pentru accesarea unui credit urgent: cerere de finantare, declaratie pe propria raspundere privind valoarea angajamentelor de plata, copii dupa actele de identitate ale girantilor unde e cazul, adeverinta de venit ori talon de pensie, copie dupa contractul de munca, copie dupa decizia de pensionare, copie certificat de casatorie, ultimul extras de cont, copie factura utilitati. Creditul urgent se acorda in lei, cu dobanda fixa. Valoarea creditul se face in functie de veniturile tale lunare si ale eventualilor giranti (maxim 3). Valoarea maxima a creditului este de 10.000 de lei, iar perioada de creditare este de maxim 24 de luni.

Daca pe parcursul derularii creditului vrei sa mai imprumuti o suma de bani, o poti face. De asemenea, poti sa apelezi si la o reesalonare, daca asta iti doresti.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet