Imprumuturi rapide pentru vacanta

Pentru o vacanta de vis, cei de la Fast Finance ne ofera imprumuturi urgente speciale


Creditul urgent de vacanta aflat in portofoliul Fast Finance te poate ajuta sa ai vacanta perfecta.

Poti sa obtii sume de pana la 15.000 de lei, pe care sa-i folosesti in Romania ori in afara. Poti sa mergi la munte, la mare, ori sa vizitezi un oras frumos.

Ai planuri de vacanta, dar n-ai banii necesari? Aceasta poate fi o varianta care sa te ajute sa-ti esalonezi cheltuielile, rambursand in rate, cheltuieli pe care ti le poti permite din veniturile tale lunare.
Creditul urgent de vacanta de la Fast Finance este disponibil pe platforma online a IFN-ului.

Sumele pe care pe poti imprumuta variaza intre .1.500 si 15.000 de lei, pe perioade de pana la 36 de luni.

Fiind un credit fara garantii, creditul urgent de vacanta, iti poate oferi experienta perfecta tie si celor dragi, lasandu-te sa te bucuri de clipe de neuitat.

Pentru a accesa una stfel de credit pentru vacanta, trebuie sa ai o varsta cuprinsa intre 21 si 70 de ani, dar sa ai si un venit minim net de 1.000 de lei lunar.

Evident, trebuie sa va anizati inainte posibilitatile financiare. Nu trebuie sa va indatorati excesiv daca nu aveti posibilitatea unei rambursari in conformitate cu contractul de credit. Banii ii imprumuti usor, insa, daca consideri ca iti este greu sa-i returnezi, noi te sfatuim sa te gandesti inainte de a te imprumuta.

DAE-ul pentru acest credit urgent de vacanta este de 109,83%, pentru un imprumut pe 12 luni.

Sunt acceptate o gama larga de venituri, pentru ca, asa cum va spuneam mai sus, venitul minim net lunar necesar pentru accesare este de 1.000 de lei.

Actele necesare:
- buletinul de identitate
- extrasul de cont cu ultimul venit incasat
- adeverinta de venit
- card de salariu valabil
- card de pensii
- contract de creditare semnat.

Exemplu de calcul: pentru un imprumut de 5.000 de lei, contractat pe o perioada de 12 luni, rata lunara este de 596,45 de lei; pentru un credit in valoare de 15.000 de lei, contractat pe o perioada de 36 de luni, rata lunara este de 965,51 lei.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet