Imprumuta 10.000 de lei in 24 de ore

Provident ofera o noua oportunitate celor ce vor sa faca rost de bani rapid - creditul de pana la 10.000 de lei acordat in 24 de ore


Apeland la servicul de gestionare la domiciliu al imprumutului, poti imprumuta de la Provident sume de bani de pana la 10.000 de lei accesabili in 24 de ore.

Cei de la Provident sunt cunoscuti pentru creditele lor rapide la domiciliu, fiind o facilitate ce i-a propulsat pe piata financiara din Romania. Vizibilitatea lor pe acordarea de credite nebancare s-a axat pe acest servicu de gestionare la domiciliu a imprumutului, fapt ce da acces unei mai mari categorii de clienti sa aiba acces la aceste tipuri de credite.

Cei ce nu au un cont bancar si nu vor sa-si faca unul, cei ce nu sunt familiarizati cu operatiunile bancare, precum si cei ce incaseaza veniturile in mana, sunt categoriile de clienti vizati de acest serviciu de gestionare la domiciliu a imprumutului Provident.


Practic, tu soliciti un credit (fie online printr-un gadget - computer, laptop, smartphone, tableta, fie telefonic) si cand soliciti adaugi si optiunea de gestionare la domiciliu a imprumutului, iar cei de la Provident te vor contacta si vor trimite un reprezentant la tine acasa. Aceasta persoana va fi legatura dintre tine si IFN. El iti va aduce banii imprumutati si tot el se va deplasa la tine acasa pentru a ridica ratele saptamanale ori lunare.

Cand timpul te preseaza si ai o problema urgenta de rezolvart, poti apela la Provident si la al lor imprumut rapid la domiciliu. Servicul este optional, insa, trebuie sa stiti ca nu este gratuit, el costa. Puteti sa calculati singuri pe platforma online a celor de la Provident care sunt costurile imprumutului dorit daca atasezi si serviciul de gestionare la domiciliu a creditului dorit.

In urma solicitarii, un reprezentant Provident iti va fi dedicat de catre societate si iti va aduce acasa documentatia completa. Tot el te va vizita lunar ori saptamanal pentru ca tu sa-ti platesti ratele aferente imprumutului.

Pentru toate produsele financiare aflate in portofoliul celor de la Provident, nu este nevoie de garantii si nici de giranti.

Poti aplica simplu, daca ai peste 18 ani, daca ai un venit stabil si o dovada de venit si o carte de identitate valabila.

Suma maxima pe care o poti solicita este de 10.000 de lei, pe o perioada de 24 de luni.

Suma minima pe care o poti imprumuta de la Provident este de 500 de lei pentru o perioada de 44 de saptamani.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet