Imprumuturi online 2018

Poti solicita online un imprumut rapid nebancar in 2018, cu conditia sa ai un cont bancar si un venit eligibil


Imprumuturi online 2018 veti gasi la IFN-urile ce sunt dispuse sa incheie online contractul de credit. Printre cele mai cunoscute IFN-uri ce au in portofoliu credite online sunt cele specializate in microcredite, adica acele firme nebancare ce acorda bani imprumut in cuantum redus, pe perioade scurte de timp.

Una dintre cele mai noi firme nebancare specializata in acordarea de credite online este Ecofinance IFN.


Acest IFN are in portofoliu un imprumut rapid ce poate fi accesat in patru pasi simpli.:
- aplici pentru imprumut, dar mai intai te irnegistrezi pe platforma online a IFN-ului. Pentru a aplica ai nevoie de o copie dupa cartea ta de identiate. De asemenea vei mai avea nevoie de o dovada de venit care poate fi: adeverinta de venit pe ultima luna (copie scanata ori fotografie), talon de pensie, fluturas de salariu pe ultima luna (copie scanata ori fotografie), extras de cont de salariu pentru ultima luna (fotografie, copie scanata ori pdf), alte documente care atesta ventiurile.
- urmeaza sa ti se anunte aprobarea creditului printr-un SMS. Acest SMS va contine detaliile imprumutului contractat.
- confirma conditiile acordate. Prin depunerea unei cereri online, iti vei da acceptul in privinta conditiilor imprumutului, operatie ce poate fi executata simpla din contul tau. Dupa ce vei confirma, iti vor fi transferati banii imprumutati.
- primesti banii direct in contul tau bancar, fie in numerar la casieriile BCR.

CreditPrime este unul din aceste imprumuturi online 2018 pe care le puteti solicita in mod rapid, in conditii lejere. Cand ai nevoie de o suma de bani intr-un timp scurt, poti apela la astfel de produse financiare. Poti accesa 100% online, fara garantii si fara codebitori.

Un astfel de credit online se acceseaza fara batai de bani, banii imprumutati iti intra rapid in contul bancar, oriunde te-ai gasi, indiferent de localitatea de domiciliu.

Acesta este avantajul major al acestor imprumuturi rapid: ele pot fi accesate de oricine are o legatura stabila la internet, un venit stabil si un cont bancar.

Daca ai nevoie de suport, poti sa completezi un formular de ajutor, lasandu-ti numarul de telefon si vei fi ajutat in parcurgerea pasilor pentru inregistrare. Sau poti suna la numarul de telefon 0800 00 80 80, gratuit.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet