Credite online si imprumuturi rapide actuale

CreditPrime ofera credite rapide online in conditii lejere, permisive, pe termen scurt.


CreditPrime este un IFN tanar, inregistrat la BNR in Registrul Special la inceputul anului 2018, in luna februarie.

Acest IFN ofera imprumuturi oriunde in tara. Ai acces la sume de bani acordate pe termen scurt. Beneficiezi de suport on-stop, iar procesul se deruleaza extrem de rapid.

Serviciul de creditare oferit de CreditPrime este compatibil cu tehnologia moderna, poti accesa simplu un credit apeland la internet prin intermediul smartphone-ului sau alt tabletei.
Exista si avantajul unei mici returnari de sume, utilizand serviciul de cashback, IFN-ul returnandu-ti 10% din valoarea imprumutului, daca esti un client de buna-credinta.

Apeland la CreditPrime, obtii sume de bani cuprinse intre 150 si 2.000 de lei, pe perioade de timp de la 5 la 45 de zile.

Cum procedezi? Completezi cererea de credit online, ori daca nu te descurci, poti apela la telefonul gratuit pus la dispozitie de IFN tocmai in acest scop. Odata ce ai completat formularul online, trebuie sa confirmi ca accepti conditiile ofertei. Ca sa accesezi un imprumut rapid online la CreditPrime trebuie sa i un cont deschis pe platforma online a IFN-ului. Odata ce ai aplicat, vei fi anuntat daca ti se aproba sau nu creditul. Daca ti-a fost aprobat imprumutul, vei primi banii rapid in contul tau bancar, ori daca nu doresti in cont, poti sa-i ridici de la orice agentie BCR.

Variantele de creditate de la CreditPrime:
- nivelul incepator - poti imprumuta pana la 1.000 de lei pentru 30 de zile, cu rescadentare la 7 zile;
- nivelul expert, obtii pana la 1.000 de lei imprumut pentru o perioada de 45 de zile, cu rescadentare la 7 zile
- nivelul partener, obtii pana la 1.500 de lei pentru 45 de zile;
- nivelul VIP, obtii sume de bani de pana la 2.000 de lei, pentru 45 de zile, cu aceeasi perioada de rescadentare de 7 zile.

Imprumuturile rapide online CreditPrime sunt produse acordate fara garantii, fara multe formulitati, cu acte putine.

Pentru o obtine un credit rapid CreditPrime, trebuie sa ai o dovada de venit (fluturas de salariu, talon de pensie, adeverinta de venit, extras de cont, alte documente de venit, etc).

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet